Cloudshape is een onafhankelijke cloudleverancier van cloud oplossingen. Wij geven cloud advies en selecteren de juiste aanbieder(s). Wij bieden ondersteuning bij de setup en migratie en leveren een professionele servicedesk tijdens het gebruik.

Cloudshape koopt groot in en garandeert u de beste prijs in de markt

Cloudshape is een onafhankelijke cloud leverancier die gebruik maakt van ruim 40 verschillende gerenommeerde aanbieders van Cloud Infrastructuur (IaaS), Online Werkplekken (DaaS) en Virtual Private Servers (VPS). Wij selecteren met u een passende oplossing, ondersteunen u bij de migratie en leveren een professionele Nederlandstalige servicedesk.

TOEKOMSTBESTENDIG

Sinds 2004 is Cloudshape een betrouwbare partner op het gebied van Hosting en Online Werkplekken. Wij hebben kennis van diverse nationale en internationale IaaS platformen en cloud software zoals VMWare, Citrix en Microsoft HyperV. Standaarden die toekomstbestendig zijn. Afhankelijk van uw behoeften, eisen en wensen selecteert Cloudshape de juiste cloudoplossing voor de beste prijs in de markt.

De beste cloudoplossing

tegen het beste tarief

In enkele dagen een helder beeld

van mogelijke aanbieders

Voor de selectie van de juiste cloudoplossing maakt Cloudshape gebruik van de door haar ontworpen Cloudselect® methode. Op basis van zo’n 50 verschillende criteria vinden wij snel voor u de juiste aanbieder(s) met een helder overzicht van de kenmerken per aanbieder, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een leverancier. Wilt u een uitgebreid advies of een persoonlijk gesprek? Neem contact met ons op.

Onafhankelijke cloudleverancier

Het selectieproces van een cloudleverancier via de Cloudselect methode vindt snel, efficiënt en onafhankelijk plaats en is gratis. In slechts enkele seconden heeft u een beeld van de markt, passende leveranciers, de prijzen en de te behandelen route.

Cloudshape voorziet in een groeiende behoefte van bedrijven om kennis van de Cloud en het beheer ervan te insourcen. Cloudshape is specialist op het gebied van Cloud Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven op hun weg naar de Cloud. Een migratietraject naar de Cloud kunnen wij dan ook samen met uw IT afdeling uitvoeren zodat kennis voor u snel wordt opgebouwd en wordt overgedragen. Desgewenst voeren wij de gehele setup en migratie voor u uit en leveren dit turn-key aan u op.

UITBREIDING VAN KENNIS

Iedere cloudoplossing en cloudleverancier die in het portfolio van Cloudshape is opgenomen, is door ons op verschillende criteria beoordeeld en aan uitgebreide tests onderworpen.

Kennis van de cloud

intern of extern

Een aantal van onze leveranciers

Nog geen leverancier van Cloudshape? Neem contact op om meer te weten te komen over ons selectieproces van leveranciers.

Er is meer om te ontdekken

Neem contact op voor een kennismaking